4. actiebeeld badminton

Clubfundactie Doves gaat as zaterdag van start!

De Clubfundactie van Doves in samenwerking met de PLUS in Barneveld gaat as zaterdag echt van start. Vanaf zaterdag kan je zegels krijgen bij elke 10 euro aan boodschappen en deze zegels kan je verzilveren in jouw persoonlijke FAN-shop.

As vrijdagavond zal de kick-off plaatsvinden bij de PLUS met een kleine afvaardiging van de club. De persoonlijke actiefolders voor de leden die op de foto zijn gegaan nemen we dan ook in ontvangst.
De persoonlijke actiefolders worden in de komende week zsm bij de trainingen aan de leden uitgedeeld, zodat je daarmee zelf direct kan inloggen op je eigen fanshop en de artikelen kunt bekijken.

Vanaf as zaterdag kan je dus al zegels sparen bij de PLUS als je daar boodschappen doet. Uiteraard mogen vrienden, kennissen en anderen ook meesparen voor je zegels die jij dan kunt gebruiken!

Op de foto’s zie je enkele voorbeelden van FAN-artikelen met leden van Doves erop…..dit om al een beetje indruk te hebben waar je voor kunt sparen!

Let op : voor de leden die niet op de foto zijn gegaan maar het wel leuk vinden om een artikel te sparen met alleen het clublogo, die kunnen hier terecht : www.clubfund.nl/doves

In de actiefolder voor de spelers die op de foto zijn gegaan, staat je unieke inlogcode waarmee je bij de artikelen komt met jouw foto en/of clublogo 

logo plus jpg

erop.

Mochten er vragen zijn, laat het gerust even weten!

Heel veel succes met sparen!

Met sportieve groeten,

René Oosterom

Coordinator Clubfund-actie DOVES
Emailadres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mobiel : 06-13115522

 

============================================================

Hieronder nog even alle belangrijke data van deze actie op een rijtje :

Begin spaaractie         : zaterdag 13 oktober 2018

 Eind zegels sparen      : zaterdag 15 december 2018
Sluiting Fanshops        : zaterdag 22 december 2018
Levering artikelen      : rond 19 januari 2019 (artikelen op te halen bij de PLUS)

 

============================================================