Wanneer u vragen heeft met betrekking tot het lidmaatschap van onze vereniging dan kunt hiervoor terecht bij Leida Janssen (email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Proeflessen en aanmelden

Voor je weet of je een sport echt zo leuk vind als je denkt is het goed om het zelf gedaan te hebben. Alle recreatie en bodyfit lessen zijn open om 2 proeflessen mee te kunnen doen. Tijdens deze lessen mag u / uw zoon of dochter lekker meedoen met de andere kinderen. Er is geen speciale kleding nodig, zolang je er maar goed in kan bewegen (blote voeten is veel handiger dan sportschoenen). Er zijn geen speciale open lessen, elke lesweek kan een proefles gevolgd worden, wel is het voor de leiding fijn als u vooraf de leiding kan mailen of het ook uit komt en of er ruimte is in de groep van uw keuze.

Als de proeflessen een succes zijn dan kan er bij de leiding een aanmeldformulier worden gevraagd die de les daarop weer volledig ingevuld ingeleverd dient te worden bij de leiding.

Mocht er in de gymzaal onverhoopt geen aanmeldformulier meer zijn of u kunt hem niet meer vinden, dan kunt u hem hier downloaden:

Download Aanmeldingsformulier

Voor meer informatie over de contributie kunt u hier kijken!

Afmelden

Wanneer u, uzelf of uw kind wilt afmelden moet dit altijd bij de ledenadministratie gebeuren. Dit dient dan minimaal 1 maand voor het verstrijken van de periode gemeld te worden, dit kan door het formulier te overhandigen aan de ledenadministratie of deze in te scannen en per e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Download Afmeldingsformulier