Wanneer u vragen heeft met betrekking tot het lidmaatschap van onze vereniging dan kunt hiervoor terecht bij RenĂ© Oosterom (email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Proeflessen en aanmelden

Voor je weet of je een sport echt zo leuk vind als je denkt is het goed om het zelf gedaan te hebben. Alle recreatie en bodyfit lessen zijn open om 2 proeflessen mee te kunnen doen. Tijdens deze lessen mag u / uw zoon of dochter lekker meedoen met de andere kinderen. Er is geen speciale kleding nodig, zolang je er maar goed in kan bewegen (blote voeten is veel handiger dan sportschoenen). Er zijn geen speciale open lessen, elke lesweek kan een proefles gevolgd worden, dit altijd in afstemming met de leiding gezien de meeste lessen momenteel het maximum aantal kinderen bereikt heeft. 

Als de proeflessen een succes zijn dan kan er bij de leiding een aanmeldingsformulier worden gevraagd die de les daarop weer volledig ingevuld ingeleverd dient te worden bij de leiding.

Mocht er in de gymzaal onverhoopt geen aanmeldingsformulieren meer zijn of u kunt hem niet meer vinden, dan kunt u hem hier ook downloaden:

DOWNLOAD AANMELDINGSFORMULIER

Voor meer informatie over de contributie kunt u hier kijken!

Afmelden

Wanneer u, uzelf of uw kind wilt afmelden moet dit altijd bij de ledenadministratie gebeuren. Dit dient minimaal 1 maand voor het verstrijken van de periode/het kwartaal gemeld te worden.
Een opzegging kan per email worden gedaan naar de ledenadministratie : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. OF het afmeldingsformulier kan ingevuld worden en in de brievenbus worden gedaan op het aangegeven adres..

BELANGRIJK : afmelden kan NIET bij de leiding en leiding geeft afmeldingen ook NIET door aan de ledenadministratie! Dit moet u ZELF doen naar de ledenadministratie!

DOWNLOAD AFMELDINGSFORMULIER

Zie hieronder per wanneer u kunt opzeggen en wanneer de uiterste datum is om dit doorgegeven te hebben :

U kunt opzeggen per : Afmelding moet ontvangen zijn voor :
1 januari (1-1) 1 december (1-12)
1 april (1-4) 1 maart (1-3)
1 juli (1-7) 1 juni (1-6)
1 oktober (1-10) 1 september (1-9)