Een vereniging heeft leiding nodig om alle groepen aan te kunnen, maar voor de leiding zijn de groepen vaak te groot om alles alleen aan te kunnen. De leiding wordt daarom bij veel groepen bijgestaan door één of meerdere assistenten. Samen zorgen zij ervoor dat de lessen goed ingedeeld kunnen worden en alle kinderen een goede begeleiding kunnen krijgen.

Hieronder een overzicht van de alle leiding. Klik op de naam van de leiding om een e-mail te sturen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Lessen: Ouder/peutergym (wo), instappers 6e div. en 6e div. onderbouw (vr)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Lessen: instapgym, meisjes alle leeftijden (vr)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Lessen: meisjes 6/7 en 8/9 jaar (di)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Lessen: meisjes 6/7 en 8/9 jaar (wo)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Lessen: meisjes 6/7/8 jaar (za)
Lessen: meisjes 10 jaar en ouder (za)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Lessen: jongens alle leeftijden (vr)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Lessen: selectie 5e div. bovenbouw en 4e div.en hoger bovenbouw (do)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Lessen: selectie 4e en 5e div. middenbouw & 4e en 5e div. bovenbouw (wo)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Lessen: selectie 4e en 5e div. middenbouw & 3e en 4e div. bovenbouw (ma)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lessen: selectie 6e div. middenbouw (di)
Anja van Veenendaal Lessen: sport overdag (do)